Sisällöntuotanto

Sisällöntuotantoa yrityksen kaikkiin tarpeisiin.


Ulkoista yrityksesi somemarkkinointi

Ulkoistamalla sosiaalisen median ylläpidon säästät yrityksesi resursseja ja saat markkinoinnista tuloksia entistä tehokkaammin.

Tuloksellisessa somemarkkinoinnissa on tärkeää ymmärtää, mistä onnistunut markkinointi koostuu. Hoidan somemarkkinoinnin kokonaisvaltaisesti aina peruspäivityksistä maksettuun mainontaan.

Sisällöntuotanto hoituu omatoimisesti eikä yrityksesi tarvitse huolehtia valokuvista, teksteistä tai julkaisuista. Yhteisymmärrys brändin mielikuvista, aktiivinen yhteydenpito sekä yrityksen toiveet viestinnässä ovat aina mukana toiminnassa.

Asiakasyrityksille suositellaan vähintään kuuden kuukauden (6 kk) sitoutumista somepakettiin, sillä asiakkaiden sitouttaminen sosiaalisen median tileille vaatii kärsivällisyyttä ja aikaa. Sisällöntuotantopaketit eivät vaadi sitoutumista. Palvelut laskutetaan kuukausittain.


Sosiaalisen median sisällöntuotanto alk. 390€/kk (ALV 0%)


Sovi kanssani maksuton tapaaminen ja katsotaan yhdessä, millainen paketti sopisi juuri sinun yrityksellesi! Tapaaminen ei sido sinua mihinkään.


Ota yhteyttä sähköpostilla silja@somestories.fi


Tekstisisällöntuotanto

Tarvitsetko apua tai aliurakoitsijaa yritysblogin, asiakastarinoiden tai nettisivujen tekstisisältöjen luontiin? Markkinoinnin tukena käytetyt yritysblogit, asiakasreferenssit, uutiskirjeet sekä muut yrityksen arvoa lisäävät oheistuotteet ovat tämän hetken must. Tarinallistamisen avulla voit lisätä asiakkaan positiivisia mielikuvia brändistänne ja synnyttää jopa ostotarpeen.

Jos kiinnostuit, kysy rohkeasti omia referenssejäni ja pyydä tarjous!


Miksi ulkoistaa yrityksen some tai yritysblogi?


Kaikki julkisuus ei ole hyvää julkisuutta. Yritysten ongelmakohdaksi nousee somen käytössä usein osaaminen. Moni tee-se-itse-yrittäjä ei ymmärrä, kuinka haitallista huonosti hoidettu sosiaalinen media voi yrityksen imagolle olla. Huonolaatuiset kuvat, epäsäännöllinen päivittäminen, tylsät päivitykset ja huono vuorovaikutus antavat asiakkaalle kuvan ammattitaidottomasta yrityksestä, vaikka yrityksen todellinen osaaminen olisi huippuluokkaa.
Ulkoistamispalveluiden hinnat katetaan sosiaalisen median tuomilla tuloilla. Vaikka siis maksaisit ulkoistamispalveluista, tulet todennäköisesti saamaan siihen käyttämäsi kulut korkojen kera takaisin. Somenäkyvyyttä voi verrata suoraan markkinointiin ja mainontaan. Kun yrityksesi sosiaalisen median tilit alkavat saada lisää seuraajia ja päivitykset yhä useampia katselukertoja, ihmiset alkavat tuntea yritystäsi ja kynnys ostaa yrityksesi palveluita madaltuu huomattavasti.

Somekonsultaatio

Haluaisitko kuulla lisää yrityksesi somen tämän hetkisestä tilanteesta? Mietitkö, miksi julkaisut eivät tavoita ihmisiä? Tarvitsetko somesparrausta ja ideoita siihen, mihin suuntaan yrityksesi kannattaisi somessa lähteä? Älä enää ihmettele, vaan kutsu somen ammattilainen avuksesi.

Ota yhteyttä ja sovitaan aika yhteiselle somekonsultaatiolle!

ENTISILLE ASIAKKAILLE 150€/krt
UUSILLE ASIAKKAILLE 250€/krt

Hintaan ei sisälly ALV 24%.

Etkö löydä tarvitsemaasi palvelua? Ei se mitään, ota yhteyttä ja räätälöidään palvelu juuri sinun tarpeisiin!