Kuka on Sometar?
Yhden naisen taskukokoinen markkinointitoimisto

Sosiaalisen median toimisto, jonka tarkoituksena on auttaa pieniä ja keskisuuria Joensuulaisia yrityksiä heräämään henkiin sosiaalisessa mediassa.


Kuka olen?


"Oon 24-vuotias median moniosaaja. Koulutukseltani olen filosofian maisteri erikoistumisalana mediakulttuuri ja viestintä, minkä lisäksi olen opiskellut markkinointia kauppatieteiden puolella. Yliopistotaustasta huolimatta olen kaikkea muuta kuin kuiva ja akateeminen!

Kastaessani varpaitani työelämään, huomasin, kuinka suuria haasteita yrityksillä ja organisaatioilla on sosiaalisen median ylläpidon kanssa. Laatua ei seurata, päivittämisen arvon tärkeyttä ei ymmärretä eikä luovuutta tai rohkeutta löydy nimeksikään persoonallisen ja erottuvan sisällön tuottamiseen.

Niin syntyi ajatus omalle sometoimistolle, jossa voin auttaa sellaisia yrityksiä, kenen henkilöstöstä ei löydy markkinointiin erikoistuneita työntekijöitä. Koulutan, opetan ja tuotan some- ja tekstisisältöjä omatoimisesti, mutta jatkuvassa vuorovaikutuksessa asiakkaisiini.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä olen toiminut somettajana urheiluseuroissa ja -järjestöissä, valtion organisaatioissa ja jopa kansainvälisissä tapahtumissa. Asiakkainani on ollut monia ravintoloita, urheiluorganisaatioita, palveluyrityksiä sekä päivittäistavarakauppaan liittyviä yrityksiä. Tämän lisäksi olen mukana tapahtumamarkkinointiprojekteissa ja olen kouluttanut useita Pohjois-Karjalan yrityksiä kohti onnistuneempaa somemakkinointia. Palaute toiminnastani on ollut poikkeuksetta positiivista, minkä vuoksi monista asiakkuuksistani on muodostunut pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Olen itse herkästi innostuva, joka inspiroituu vapaudesta tuottaa uutta. Olen ahkera, erittäin aikaansaava ja kanssani on helppo työskennellä. Mieleni on täynnä uusia ideoita, toteutetaanko joku niistä yhdessä?"


Silja Suomalainen

Tavoitteenani on luoda pitkäaikaisia ja vuorovaikutteisia asiakassuhteita, joissa tunnen aidosti yrityksesi toiminta-alaa ja henkilökuntaa. Kun me tunnemme toisemme, pystymme yhdessä luomaan juuri yrityksesi näköisen, persoonallisen somen.


Hoidan yrityksesi markkinointia kustannustehokkaasti ja samalla toimivasti. Rakennan kanssasi samaa brändiä ja autan kaikkien markkinointiin liittyvien asioidesi kanssa.


Suurissa markkinointitoimistoissa sinun laskusi maksavat usean ihmisen palkan, vaikka yhden yrityksen onnistunut somemarkkinointi ei usein vaadi yhtä ihmistä enempää.