Henkilöbrändäys
Vahvalla henkilöbrändillä onnistut!

Tuntuuko että erottuminen kilpailijoista on hankalaa eivätkä asiakkaat löydä luoksesi?


Henkilöbrändi on käyntikorttisi sosiaalisessa mediassa.

Omalla nimellään yrittävä henkilö luo yrityksensä brändin oman identiteettinsä kautta. Sosiaalinen media on loistava väylä lisätä ihmisten myönteisiä mielikuvia yrittäjästä eli hänen henkilöbrändistään. Henkilöbrändin avulla asiakkaat tuntevat yrittäjän sekä tietävät, mitä yrittäjä myy ja mitä hän osaa.

Vahva henkilöbrändi hoitaa markkinoinnin kuin itsestään.

Kun henkilöbrändi luodaan onnistuneesti, toimii se suoraan yrityksen markkinointina. Esimerkiksi hyvällä henkilöbrändillä varustettu kampaaja ei välttämättä tarvitse ollenkaan mainoksia ja somestrategioita, sillä asiakkaat on jo sitoutettu ostamaan palveluita somen avulla.


Vahva henkilöbrändi luodaan laadukkailla, persoonallisilla ja ammattitaitoisilla sisällöillä. Aktiivinen päivitystahti, kommunikaatio seuraajien välillä sekä mielenkiintoinen sisältö ovat keskiössä hyvää henkilöbrändiä luodessa. Tärkeää on myös olla aito; somessa voi erottua myös olemalla oma itsensä.

Jos asiakkaat oppivat tuntemaan sinut jo somessa, on yhteydenotto ja palveluiden ostaminen heille helpompaa. He tietävät, millainen tyyppi olet, mitä osaat ja mistä ammattitaitosi koostuu. Suosiosi sosiaalisessa mediassa saa asiakkaat haluamaan juuri sinun palveluitasi.

Henkilöbrändäys


 Sometar tarjoaa yksityisyrittäjille kuukauden kestäviä opetusjaksoja, joiden aikana opetellaan, kuinka juuri sinä voit vahvistaa omaa asemaasi oman alasi ammattilaisena.


Kuukauden aikana opetellaan yhdessä, kuinka juuri sinun henkilöbrändisi voisi hyötyä somesta enemmän. Miten kerätä enemmän katselukertoja, luoda mielenkiintoisia sisältöjä ja näin sitouttaa asiakkaitasi. Sometar luo sinulle valmiita, aikaisempaa laadukkaampia materiaaleja somekäyttöön, mutta myös opettaa sinua niiden tekemiseen. Let's face it; on tärkeää, että yksityisyrittäjä osaa hoitaa itse oman markkinointinsa! Sometar auttaa brändiäsi kasvattamaan siivet, mutta sinun täytyy itse opetella lentämään.


Kuukauden ajan Sometar toimii kanssasi tiiviissä yhteistyössä, jolloin pääset opettelemaan tavoitteellista viestintää kannustavassa ohjauksessa. Palvelu on monipuolinen kokonaisuus, joka antaa loistavat eväät pärjätä kilpailussa. Tarvittaessa myös opetellaan alusta alkaen sosiaalisen median sovellusten, kuten LinkedInin, käyttöä.

APUA HENKILÖBRÄNDÄYKSEEN

Lisäkonsultaatiokuukaudet 90€/kk.

Opetuskuukausi etänä 650€


Hintoihin lisätään ALV 24%.

890€Sovi aika maksuttomaan tapaamiseen. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään!


Ota yhteyttä sähköpostilla: silja@sometar.fi